Excite

Printers kopen bij Mediamarkt

MediaMarkt is een grote elektronicazaak met vestigingen door heel Nederland. Als je op zoek bent naar spullen voor je computer kun je die daar kopen. Ook printers kun je bij MediaMarkt kopen in een van de 28 vestigingen of in de webshop.

MediaMarkt verkoopt verschillende soorten printers: all-in-one printers, inkjetprinters en laserprinters. Tevens kun je voor scanners terecht bij MediaMarkt.

Ben je op zoek naar een all-in-one printers? Dan heeft MediaMarkt genoeg keus voor je. Je kunt kiezen voor Brother, Canon, Epson, HP of Lexmark. En je hoeft helemaal niet diep in de buidel te tasten voor een printer van deze merken. De prijzen van de printers variëren sterk. Zo is de goedkoopste printer van HP er al voor €43,99. Wel komen er dan nog de verzendkosten bij als je de printer via de webshop bestelt. Ook all-in-one printers voor kantoor kun je bij MediaMarkt vinden.

Kies je liever voor een inkjetprinter? Natuurlijk kun je daarvoor ook bij MediaMarkt terecht. Er is in inkjetprinters niet zoveel keus als bij all-in-one printers en alleen van de merken Canon, Epson en HP zijn er inkjetprinters. Van alle merken zijn er al printers te koop vanaf € 39,99.

Uiteraard heeft MediaMarkt ook laserprinters. Je kunt er terecht voor laserprinters van Brother, Canon, HP, maar ook van Samsung. Laserprinters zijn doorgaans groter dan gewone printers, al hoef je er niet meer heel veel meer voor uit te geven. Je kunt bij MediaMarkt een laserprinter al kopen voor €79. De verzendkosten komen hier dan nog wel bij. Die zijn doorgaans €4,95 voor alle producten, maar soms heeft MediaMarkt ook aanbiedingen waarbij je geen verzendkosten betaalt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020