Excite

Put.io regelt al je bestanden online

Na Google, YouTube en FaceBook staat er weer iets nieuws te gebeuren op het internet. In potentie kan de site put.io namelijk dezelfde invloed hebben als bovengenoemde bekende namen. De site put.io is namelijk een online opslagplaats, maar wel van het bijzondere soort. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om je bestanden te verzamelen, te verspreiden en te beheren, allemaal met behulp van een razendsnelle infrastructuur.

Put.io wordt jouw persoonlijke assistent op het internet. Put.io houdt namelijk in de gaten wat jouw favoriete bronnen zijn en download daarvandaan de nieuwste content. Of het nu om bittorrent gaat, ftp's, muzieksites, RSS feeds of video en audio materiaal, put.io haalt alles voor je naar binnen in jouw account. Vervolgens kun jij put.io op alle mogelijke manieren tevoorschijn toveren en de bestanden bekijken, beluisteren of lezen.

Put.io is een online data-opslag applicatie van monsterachtige proporties. Niet alleen worden al je favoriete bestanden razendsnel opgeslagen, je kunt ze ook van allerlei apparaten bekijken. Op je mobiele telefoon, op je PS3, op je computer, put.io zorgt dat de bestanden op de juiste manier weergegeven worden. Bovendien kun je bestanden makkelijk delen met vrienden en familie en zo een groot online portfolio aanmaken van alle data die er voor jou toe doet.

Afbeelding: Flickr, Jamison_Judd

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020