Excite

Reserveer online een plaats in hemel of hel

Het aardse leven is nog steeds maar van korte duur. Het kan elk moment afgelopen zijn. Een naar idee. Wat zou het fijn zijn als je met zekerheid kon zeggen waar je na het Grote Einde zou eindigen. Een beetje zekerheid voor het hiernamaals. Maar ja, waar kun je nog aflaten kopen tegenwoordig? Dat kan op internet. Jawel. Er zijn websites die bieden een plekje aan in de hemel of in de hel. Kun je nog kiezen ook. Wees er op tijd bij, want het zal wel stormlopen! Nu alvast een plaatsje reserveren in de hemel, of in de hel. Wat een zekerheid ineens!

Via de website Reserve A Spot In Heaven kun je door middel van een klein bedrag jezelf zekerheid gunnen over het leven na de dood. Als je een kleine dertien dollar betaalt, ontvang je een certificaat dat je naam is opgeschreven in het Boek der Licht. Tevens krijg je een Eerste Klas-ticket. Waarom die trappen beklimmen als je ook kunt vliegen? Ook een Hemels Identiteitsbewijs zit in het pakket, zodat je niet steeds lastig gevallen wordt in het hiernamaals. Tot slot ontvang je nog een handige reisgids met informatie over de hemel. Je kunt ook voor het luxe pakket kiezen. Dan betaal je iets meer dan 15 dollar en krijg je al het bovenstaande. Plus een VIP-kaart, waarmee je toegang krijgt tot exclusieve gebieden, zoals het Land van Melk en Honing en het Tuig Huis. Goede deal!

Maar niet iedereen verlangt naar de hemel. In de hel zou het zomaar veel gezelliger kunnen zijn. Ook voor de hel is een plekje te reserveren via Reserve A Spot in Hell. Hetzelfde basispakket met flameproof certificaat, een identiteitspas, een Eerste Klas kaartje voor een directe, non-stop val de diepte in en een reisgids voor de hel. De VIP-kaart levert weer toegang op tot gebieden als het Bevroren Niemandsland, Meer van Vuur en de Brug des Doods, dus ook een optie te overwegen. Wees er snel bij, want op is op!

Voor alle pakketten die worden aangeschaft, geldt een 100% Garantie of je geld terug regeling. Dus je zit nooit verkeerd!

Afbeelding: Reserveaplaceinheaven.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020