Excite

Samsung Galaxy S II noteert recordaantal pre-orders

De Samsung Galaxy S II is nog niet eens uit, of hij is al razend populair. Het nieuwe toestel van Samsung was eind april al drie miljoen keer besteld. De Galaxy S II wordt de opvolger van de Galaxy S, die ook ontzettend populair is. Het toestel is op dit moment al verkrijgbaar in Engeland en Korea en zal binnenkort ook in Nederland uit worden gebracht.

De drie miljoen exemplaren zijn besteld door verschillende providers en aan deze cijfers te zien, gaat de Galaxy S II het minstens zo goed doen als de eerste versie van het toestel. De Galaxy S wist maar liefst tien miljoen exemplaren te verkopen. Hoewel veel mensen het toestel vergelijken met een iPhone, is Apple zelf niet zo blij met die vergelijking; het bedrijf noemt het een ‘slaafse kopie van de iPhone 4’. Sterker nog; Apple is inmiddels een rechtszaak gestart vanwege de eerste Galaxy S. Die zaak moet binnenkort voor de rechter komen.

Los daarvan heeft de Galaxy S II echt wel wat te bieden. Het toestel is in ieder geval sneller en dunner dan de voorganger. De smartphone is voorzien van een 4,3 inch scherm met een resolutie van 800 bij 400 pixels. De ingebouwde 8 megapixelcamera maakt kraakheldere foto’s en het is mogelijk om de telefoon te gebruiken voor betalingen via sms. Het gebruikte besturingssysteem is Google Android, in combinatie met Samsung’s Touchwiz.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020