Excite

Samsung Galaxy S4 wordt sneller

In april 2013 kwam de Samsung Galaxy S4 op de markt, als opvolger van de immens populaire Samsung Galaxy S3. Enkele maanden na de release wordt de Samsung Galaxy S4 al sneller gemaakt. Er komt namelijk een nieuwe variant op de markt met ondersteuning voor het snellere LTE Advanced, voor een snellere variant van het 4G netwerk.

    Photo © Getty Images

Nieuwe versie Samsung Galaxy S4

De nieuwe versie van de Samsung Galaxy S4 krijgt een Qualcomm Snapdragon 800 processor met meer rekenkracht dat de huidige Snapdragon 600. Zo kun je sneller downloaden en beter apps draaien op je telefoon. Met het juiste netwerk kan je telefoon snelheden halen tot maar liefst 3Gbit per seconde.

LTE Advanced

Op dit moment is de snelle Galaxy S4 alleen verkrijgbaar in Zuid-Korea en mogelijk in Rusland in de nabije toekomst. Experts verwachten dat het nog zeker tot 2020 gaat duren voordat wij in Nederland gebruik kunnen maken van LTE Advanced. Bovendien laat het 4G-netwerk nogal op zich wachten in de lage landen. Tot nu toe is Samsung wel de enige die een smartphone met LTE-Advanced op de markt brengt. Volgens J.K. Shin, hoofd van de mobiele divisie binnen Samsung, zal LTE-Advanced de komende jaren de nieuwe standaard worden in 4G-technologie.

Snelle Galaxy S4

Wil je niet wachten op de extra snelle S4? De Samsung Galaxy S4 is ook met de huidige technologie nog altijd een smartphone die eerdere Galaxy modellen doet verbleken. Met het 5-inch AMOLED scherm, een 1,9 GHz processor en de Dual Camera is de Samsung Galaxy S4 een smartphone waar de beste functionaliteit, mogelijkheden en specificaties worden gecombineerd in één toestel. Voor meer informatie en bestellen kijk je onder andere hier bij Vodafone.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020