Excite

Samsung komt met Galaxy S Plus

Liefhebbers konden al niet wachten, maar nu is het eindelijk zo ver: Samsung heeft de Galaxy S Plus geïntroduceerd. Dit nieuwe toestel moet nog spectaculairder zijn dan zijn voorganger, de Galaxy S. En dat is nogal wat, want dat toestel was al een echte klapper. Het werd één van de best verkopende toestellen van de afgelopen tijd.

Het nieuwe toestel wordt onder meer geleverd met een snellere processor, namelijk een mobiele 1,4 GHz processor. Ook krijgt het toestel een Super amoled-scherm. De snelheid en het mooie scherm worden gecombineerd met en accucapaciteit van tien procent meer dan het vorige model. Het toestel gaat als besturingssysteem Android 2.3 gebruiken.

Mobiel internetten wordt met de Galaxy S Plus nog makkelijker en sneller; de nieuwe HSPA+ 14.4 verbinding realiseert namelijk hogere downloadsnelheden.

Helaas wil de introductie nog niet zeggen dat het toestel ook daadwerkelijk op de markt verschijnt. Althans; het verschijnt wel op de markt, maar wanneer is nog niet bekend. Samsung heeft het eerst bij een aankondiging gehouden en zal later dit jaar een lanceerdatum bekend maken. Volgens de elektronicagigant moet dat echter wel binnenkort zijn. De Galaxy S Plus gaat in de winkel €449 kosten. Dit scheelt behoorlijk met de voorganger; daarvoor lag de prijs namelijk op €699. In combinatie met een abonnement kan het toestel nog voordeliger aangeschaft worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019