Excite

Schrijf je eigen kinderboek met StoryJumper

Het is de droom van veel mensen: een eigen boek schrijven. Veel van die aspirant-schrijvers zien het schrijven van een kinderboek als hun ultieme droom. Wie wil er nu geen kinderboekenschrijver zijn? Iedereen toch? Dat is nu heel makkelijk om te doen. Deze droom kan gewoon online verwezenlijkt worden. StoryJumper.com maakt het schrijven en illustreren van kinderboeken erg makkelijk. Een kind kan de was doen. Sterker nog, voor kinderen is het een ideale site om zelf een kinderboek te schrijven!

De eerste stap is dat je je aanmeldt bij StoryJumper.com. Dat is zo gedaan, met behulp van een actueel emailadres. Vervolgens kun je de site gaan ontdekken. Zo is het mogelijk om kinderboeken van andere schrijvers te bekijken. In sommige gevallen kun je deze zelfs aanpassen naar eigen wensen. Als je genoeg ideeen hebt opgedaan, kun je zelf aan de slag met de knop 'create'. Elke bladzijde kun je zelf invullen met afbeeldingen (van StoryJumper of van je zelf), tekst en opmaak. Bladzijde voor bladzijde maak je zo je eigen kinderboek. Geen enkel probleem!

Uiteraard is het mogelijk om je kinderboek te bestellen en gewoon thuis te krijgen. Je kunt ook het kinderboek uitprinten of online delen met familie en vrienden. Tevens is jouw kinderboek te embedden op je weblog of kun je de URL kwijt in Twitter. Met behulp van StoryJumper is het in ieder geval mogelijk om je droom uit te laten komen. Iedereen kan een kinderboekenschrijver worden. Of schrijfster. Of schrijvertje. Alles is mogelijk! StoryJumper helpt zelfs stap voor stap degene die moeite hebben om een goed verhaal te schrijven. Oftewel, zelfs voor degene die alleen de droom hebben, maar niet het talent, is StoryJumper uitermate goed geschikt!

Afbeelding: StoryJumper.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020