Excite

SimpleFit helpt je goedkoop in vorm blijven

Fit blijven, gezond leven en niet te veel aankomen, dat is een must tegenwoordig. Er wordt veel geld verdient in de branche die er op gericht is om mensen fit te houden. Maar het kan ook goedkoper. De website SimpleFit.org biedt de oplossing: goedkoop in vorm blijven. Dat is namelijk gewoon mogelijk!

De gratis website SimpleFit.org draait om de community van mensen die deelnemen aan het programma. Het vereist geen dure apparaten die moeten worden ingekocht of lastige programma's die gevolgd moeten worden. Met simpele push-ups, sit-ups en dergelijke oefeningen wordt vet afgebroken en spiermassa gekweekt. Met behulp van video's wordt getoond hoe de oefeningen correct uitgevoerd moeten worden. Handig en goedkoop fit blijven dus!

Nadat je je hebt aangemeld met een account, houdt SimpleFit je progressie bij. Dit kun je delen met andere deelnemers, zodat men elkaar kan aanmoedigen. Het programma is geheel aan te passen aan je mogelijkheden. Verder geeft SimpleFit duidelijk tips over voeding en leefgewoonten. De ideale assistent om zonder al te veel poespas of voor veel geld fit en gezond te blijven.

Afbeelding: Flickr, sun dazed

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020