Excite

Sla je slag voor een computer tijdens de solden

Als je goedkoop een computer wilt kopen, maar niet over wilt stappen op tweedehands of mindere kwaliteit, dan zou je wel eens goed kunnen slagen tijdens computer solden. Meestal vinden die plaats als er weer ruimte in de winkel gemaakt moet worden voor het nieuwe assortiment. De solden zijn vooral handig, omdat ze je de mogelijkheid geven voor weinig geld een gloednieuwe computer te kopen.

Als je denkt dat de computers die tijdens solden verkocht worden achterlopen, dan heb je maar deels gelijk. Die computers zijn natuurlijk nog gewoon nieuw, maar beschikken inderdaad vaak niet over de allernieuwste features. Omdat er nu echter bijna maandelijks nieuwe computers uit worden gebracht, zal het verschil tussen de computer die jij tijdens de solden koopt en de computer die daarvoor in de plaats komt, maar minimaal zijn. Een echte miskoop kun je eigenlijk niet doen.

Hoe weet je nu wanneer er solden in jouw buurt worden gehouden? Het is vooral een kwestie van goed opletten. Sommige winkels gooien echt hun hele etalage om, terwijl anderen het een en ander opschuiven en eigenlijk niet eens solden houden. Je zult dus echt regelmatig moeten polsen. Wel kun je bij de meeste winkels gewoon vragen of ze eens uitverkoop houden. Sommige winkels kunnen je dan precies de actiemaand doorgeven, waardoor je precies weet wanneer je waar moet zijn. Als je handig bent en dat even opschrijft, kun je voor jezelf een planning maken. Dan heb je voor die tijd nog mooi de gelegenheid om te bedenken wat je precies wilt en er eventueel voor te sparen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020