Excite

Koop je software online!

Software die je online koopt heb je vaak snel tot je beschikking. Daarbij kun je goed prijzen vergelijken. Ontdek meer voordelen van het online bestellen van je software.

Software voor boekhouden

Op bijvoorbeeld de website davilex.com vind je een scala aan softwareprogramma's die je helpen bij je boekhouding, facturatie en meer. Je kunt bovendien ook trainingen volgen om de software op de juiste manier in te zetten.

Software voor enquêtes

Op het bij velen bekende SurveyMonkey.com staat software die ideaal is voor iedereen die een professionele enquête wil uitzetten. De software is in diverse talen beschikbaar en het handige is dat je er niets voor hoeft te downloaden. De software is namelijk online beschikbaar. Lijkt het je wat? Klik dan op de website op 'rondleiding volgen' om meer te lezen over SurveyMonkey.

Gratis software

De website downloadonline.nl heeft een uitgebreid overzicht aan gratis softwareprogramma's. Hier kun je niet alleen gratis anti-virusprogramma's downloaden, je kunt er ook terecht voor fotobewerkingssoftware en handige tekstbewerkingsprogramma's. Let wel op: er zitten soms ook trial versions bij. Dat houdt in dat je de software kunt downloaden en gebruiken, maar dat je er na een proefperiode wel voor moet betalen. Natuurlijk is dit wel een goede manier om te ontdekken of het programma geschikt voor je is.

Gratis Office

Office is normaal gesproken een erg duur programma. Via nl.openoffice.org kun je gratis software downloaden om gebruik te maken van Open Office. Dit softwarepakket heeft de programma's en functies van Office, maar dan gratis. Daarbij is het volledig legaal. Een betere optie dan Office downloaden via een torrentsite!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020