Excite

Speciale bril voor Modern Warfare 3

Vroeger had je niet veel nodig om een computerspelletje te spelen. Een glas cola, wat vriendjes en een Nintendo waren genoeg. Tegenwoordig moet je als echte gamer toch op zijn minst een dikke computer met een enorm beeldscherm en een 7.1 geluidsset hebben. En om het helemaal absurd te maken, komt Activision nu in samenwerkingen met een brillenfabrikant met een bril die speciaal geschikt is voor Call of Duty: Modern Warfare 3.

Fabrikant Gunnars heeft de handen ineengeslagen met Activision en komt met een bril die het logo draagt van de game. Maar je maakt als gamer niet alleen de blits met de bril, hij zou ook nog daadwerkelijk nut moeten hebben. Vooral gamers die ’s avonds aan de pc gekluisterd zijn hebben baat bij de nieuwe bril. Volgens de fabrikant is dat namelijk helemaal niet goed voor je ogen. Met de bril op zouden je ogen minder snel moe worden, wordt focussen op het beeldscherm gemakkelijker en wordt je zicht ook nog eens beter. De bril is voorzien van brede glazen, zodat je niet langs het montuur kijkt als je dicht op je beeldscherm zit.

Op dit moment is de bril alleen nog maar bij Best Buy in Amerika verkrijgbaar. Niet bekend is of de gamebril ook in Nederland zal worden aangeboden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021