Excite

Speel Scrabble in je plaatselijke supermarkt

Houd je wel van spelletjes en zit je ook op Facebook? Meld je dan aan bij de groep ‘Supermarket Scrabble’ en leef je uit in de plaatselijke supermarkt. Hoe? Door vieze woorden te maken met producten op de plank, daar vervolgens een foto van te nemen en die op internet te plaatsen.

De groep heeft inmiddels al ongeveer 500 leden en plant op 1 april een grootse actie die wereldwijd plaats moet vinden. Een tegenbeweging roept mensen weer op dit vooral niet te doen, omdat dat alleen maar betekent dat de supermarktmedewerkers tot laat moeten blijven om alles weer netjes neer te zetten.

Het spelletje is in ieder geval al een behoorlijke hit geworden op internet en vooral de kruidenpotjes lijken zich er prima voor te lenen. Veel van deze potjes hebben in het groot de eerste letter van het kruid dat in het potje zit, afgedrukt op het label. Daarmee worden in verschillende winkels al woorden als ‘bottom’, ‘boobs’ en ‘bitch’ gevormd.

Het spelletje werd bedacht door Andy Wright. Hij wilde kruiden kopen en zette de potjes verkeerd terug, waardoor er ineens ‘cock’ te lezen was. Dit vond hij zo leuk, dat hij er een foto van maakte en dit op Facebook zette. Sindsdien is Supermarkt Scrabble erg populair en maakt het voor veel mensen het winkelen een stuk leuker.

Afbeelding: Flickr account kennymatic

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018