Excite

Actief gamen met spelcomputers van nintendo Wii

Een van de bekendste games om te kunnen sporten met spelcomputers zoals Nintendo Wii is Wii Fit. Bij dit spel, en ook bij de opvolger Wii Fit Plus, heb je het zogenaamde Balance Board nodig. Vrijwel alle oefeningen voer je uit met behulp van dit Balance Board. Of je nu spieren wilt trainen, yoga wilt oefenen of aan je balans wil werken, het kan allemaal met deze game. Maar het Balance Board helpt je niet alleen bij je oefeningen, het houdt ook je gewicht bij en met een speciaal programma dat bij het spelletje hoort, kan Wii Fit bijhouden hoe het met je gewicht gaat. Naar de sportschool gaan is met Wii Fit niet meer nodig.

EA Sports Active

Bestaat Wii Fit vooral uit korte sportieve oefeningen, bij EA Sports Active zul je toch echt flink aan de slag moeten. Het is een van de betere games om aan je conditie of lijn te werken. Je hebt alleen je remote en Nunchuk nodig, andere benodigdheden krijg je erbij. Je kunt dus al direct actief gaan sporten met de Wii. Je hebt bij EA Sports Active ook de mogelijkheid om zelf een eigen fitnessprogramma op te stellen. En als je EA Sports Active 2 koopt, heb je ook de mogelijkheid om je Balance Board te gebruiken bij enkele oefeningen.

Your Shape

Vind je het vervelend om tijdens je oefeningen een remote te moeten vasthouden? Dan is de game "Your Shape" een ideale game voor je om aan je conditie te werken. Dit spel werkt met een camera die je aansluit op de usb-aansluiting van de Wii. De camera registreert exact jouw bewegingen en je kunt jezelf tijdens de oefeningen aan het werk zien, zodat je weet of het goed gaat. Spiegels en sportscholen worden met deze games voor de Nintendo Wii haast overbodig.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020