Excite

Star Wars Kinect-game verschoven naar 2012

Wie dacht tijdens de feestdagen een mooie bundel met een Star Wars-game en een Xbox 360 op de kop te kunnen tikken, heeft het mis. Microsoft heeft namelijk besloten om de langverwachte game uit te stellen. Het spel zou nog met teveel problemen kampen om een release te verantwoorden.

De softwaregigant heeft geen nieuwe datum bekendgemaakt, maar wist al wel aan het blad Official Xbox Magazine te melden dat de Star Wars Kinect-game niet meer in het najaar gaat uitkomen. De aangekondigde bundel, met een Xbox 360, een Kinect-uitbreiding en de game komt hierdoor niet meer voor de feestdagen uit. De spelcomputer in de bundel krijgt het uiterlijk van de olijke robot R2D2. Microsoft en LucasArts willen ontwikkelaar Terminal Reality meer tijd geven om het spel uit te werken. Volgens Official Xbox Magazine is dit geen gek idee, omdat de versie die zij mochten spelen nog vol met bugs zat.

Door het uitstel komt de game niet voor 2012 op de markt. En dat is balen voor Microsoft, omdat een bundel met de game waarschijnlijk een behoorlijke boost had kunnen geven aan de Xbox360 en Kinect. Volgens Official Xbox Magazine zou zelfs een slechte game consumenten er niet van weerhouden om de bundel aan te schaffen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020