Excite

Op zoek naar een sterke laptop om te gamen?

Laptop of desktop

Als je veel gamet en vooral zware games speelt, zul je een goede en snelle computer nodig hebben. Je kunt dan het beste voor een desktop kiezen, omdat die voor gamen de beste specificaties hebben. Er zijn namelijk meerdere dingen waar je rekening mee moet houden bij een computer die geschikt is voor gamen. Zo moet de computer beschikken over sterke hardware, maar er moet ook een goede koeling in zitten en een krachtige videokaart is ook erg belangrijk. Wil je toch graag een laptop? Dat kan, maar vaak zijn ze wel duurder.

Eisen

Een sterke laptop die geschikt is voor gamen, heeft op z'n minst een harde schijf van 500 GB nodig. Zo kun je genoeg games installeren op je laptop. Ook het werkgeheugen of RAM is erg belangrijk. Veel laptops hebben tegenwoordig al een intern geheugen van 4 GB RAM, maar als je op zoek bent naar een gaming laptop zul je moeten kijken naar een laptop met 6 GB of, beter nog, 8 GB RAM geheugen. Dan de videokaart. Een laptop voor het gemiddelde internetgebruik heeft vaak geen aparte videokaart, maar die heb je in een sterke laptop voor het gamen wel nodig. Kijk bijvoorbeeld naar laptops met een nVIDIA grafische kaart.

MSI

Het computermerk MSI komt de fanatieke gamers tegemoet. Ze hebben namelijk een speciale mobile gaming series. De nieuwste laptop uit deze serie, de MSI GT663, beschikt over een quadcore processor, een harde schijf van 1 TB en een RAM geheugen van maximaal 12 GB. Desktops zijn dankzij deze MSI Mobile Gaming series overbodig.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020