Excite

Supermarkt Jumbo lanceert app voor online bestellingen

  • © Getty Images
Supermarktketen Jumbo heeft woensdag een app voor de tablet gelanceerd, waarmee online bestellingen kunnen worden geplaatst. Volgens de supermarktketen is het de eerste bestel-app van een Nederlandse supermarkt, speciaal gemaakt voor tablets. De app kan zowel met het besturingssysteem Android als met iOS gebruikt worden.

Klanten van de supermarkt kunnen met behulp van de app kiezen uit 20.000 artikelen. Als ze hun bestelling geplaatst hebben, kunnen ze deze ophalen bij een van dertig ophaalpunten. Volgens de directeur e-commerce Ronald van den Berg is meer dan de helft van de Nederlandse huishoudens al in het bezit van een tablet en daarom is de ontwikkeling van deze app een logische stap.

Vorig jaar begon Jumbo met de ontwikkeling van een webwinkel en verschillende ophaalpunten. In december werd vervolgens een app voor smartphones gelanceerd. Met deze applicatie kunnen klanten op drie soorten apparaten een bestelling plaatsen voor hun boodschappen. Ze kunnen bovendien wisselen tussen verschillende apparaten. Het is dus mogelijk een bestelling te starten op een laptop en deze later af te wikkelen op een smartphone.

De boodschappen kunnen relatief snel worden opgehaald worden. Als bestellingen voor middernacht binnen zijn, dan kunnen ze de volgende middag al worden opgehaald in Utrecht, Eindhoven, Barendrecht, Woerden en Boxtel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021