Excite

Taken organiseren met Te Doen-lijstjes

Taken organiseren en todo-lijstjes aanleggen kan je met post-its en notitieblokjes, maar dat schreeuwt  natuurlijk om een digitale oplossing omdat al die papiertjes erg makkelijk zoek raken. De allerbeste website die je daarvoor kan gebruiken is Remember The Milk, omdat je deze dienst bijna altijd bij de hand kan hebben.

De kracht van dit programma is niet enkel zijn sober uiterlijk en lage prijs (gratis) maar blinkt vooral uit in mogelijkheden om je Te Doen-lijstje op te roepen en af te vinken. Zo kan je in je gmail heel makkelijk de gadget of de extensie toevoegen, zodat je je taken samen met je e-mail ziet.

Heb je een iPhone of een Blackberry, dan kan je daar Remember The Milk, of korter gezegd RTM, ook installeren, al heb je daarvoor voorlopig een Pro-account voor nodig.

Gebruik je twitter, dan kan je via je twitteraccount heel makkelijk taken naar je RTM  verzenden. Het systeem is best intelligent, stuur je bijvoorbeeld d rtm Jan bellen at 4pm tomorrow, dan begrijpt je takenlijstje dat het de bedoeling is dat je morgen om 16 uur Jan moet bellen. Ook kan je taken naar andere gebruikers van RTM sturen.

Er is ook een iGoogle Gadget en een Google Kalender-module beschikbaar. Met andere woorden, zodra er internet is, kan je overal wel je takenlijstje tevoorschijn toveren.

Uit ervaring weten we dat dit programma echt helpt, ben je geïnteresseerd, bezoek dan hun website en verken Remember The Milk !

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020