Excite

Telefoon abonnementen? Een overvloed aan keuze!

Bellen is een belangrijk onderdeel geworden van ons leven. Tegenwoordig is iedereen graag elk moment bereikbaar en is het voor veel mensen ondenkbaar om zonder hun mobiel op zak de straat op te gaan. Maar wat nu als je uit de verschillende telefoon abonnementen nog een geschikte voor jezelf uit moet zoeken, en je niet weet waar je precies op moet letten? Dit artikel probeert je hierbij op weg te helpen!

Verschillende telefoonabonnementen

Mobiele telefoon abonnementen vind je te kust en te keur. Waar je ook kijkt; in kranten en de media, overal concurreren bedrijven via aanbiedingen met elkaar om je bij hun een abonnement te laten afsluiten. Van Vodafone tot KPN, en van Telfort tot T-mobile. Maar hoe weet je welk abonnement bij jou past?

De verschillende abonnementen

Een zee aan keuze dus. En om het nog lastiger voor je maken: meestal verschillen de aanbieders niet veel van elkaar.

Belangrijker bij je keuze is hoeveel je van plan bent te gaan bellen of sms'en. Als je beiden veel doet, dan is het bijvoorbeeld voordeliger om voor een bundel te kiezen van een mobiele telefoon abonnement waarbij bellen en sms'en inbegrepen zijn. De zaak is dus het juiste mobiele telefoon abonnement te zoeken dat bij je belgedrag past en waardoor je optimaal van de voordelen kunt genieten.

Als regel kun je aanhouden dat het afsluiten van een mobiele telefoon abonnement pas lonend is wanneer je regelmatig belt. Als je belgedrag heel anders is, dan is een mobiel telefoon abonnement niet interessant voor jou. Het is in zo een geval veel beter dat je een prepaid kaart koopt.

Het afsluiten van een mobiele telefoon abonnement heeft dus zin als je regelmatig belt en bereid bent een vast bedrag per maand te betalen, of als je er een mooi telefoontoestel gratis bij wilt vooral wanneer die in de losse verkoop een hoge prijs heeft

Vragen voor je een abonnement afsluit

Voor je tot de keuze komt welk mobiele telefoon abonnement bij je past is het belangrijk dat je jezelf een aantal vragen stelt.

  • Hoe vaak ga je gebruik maken van je mobiele telefoon abonnement?
  • Hoe veel sms'jes ga je ongeveer verzenden binnen je mobiele telefoon abonnement?
  • Hoe vaak zal je internet gebruiken op je mobiele telefoon abonnement?
  • Hoeveel wil je per maand kwijt zijn aan je mobiele telefoon abonnement? Bedenk bij het beantwoorden van deze vraag dat je kan kiezen voor een mobiele telefoon abonnement met sms-bundel en belminuten of een mobiele telefoon abonnement met enkel een bundel belminuten per maand.

Waar kan je je mijn telefoon abonnement afsluiten?

Als je besloten hebt welke provider het beste bij je past en welk abonnement uit de vele telefoon abonnementen je voorkeur heeft, kun je natuurlijk naar het filiaal van die provider in de stad gaan. Daar zul je persoonlijk geholpen worden en al je vragen kunnen stellen.

Maar je kunt ook op internet kijken op de site van een goede mobiele telecom winkel zoals typhone.nl. Als je hier een abonnement afsluit, is het vaak ook goedkoper dan wanneer je het in de winkel zou afsluiten. Zo kun je heel makkelijk tientallen euro's per jaar besparen. Want het mooiste is het natuurlijk dat je van het bellen geniet en nog zo voordelig mogelijk uit bent ook!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021