Excite

Neem een internetabonnement bij telfort

Een Telfort internetabonnement sluit je gewoon heel makkelijk via internet. Daar kun je ook alle informatie vinden over internet van Telfort. Het belangrijkste waar je rekening mee moet houden als je een internetabonnement wil afsluiten, is of Telfort wel internet in jouw buurt kan leveren. Daarvoor hoef je alleen maar een postcodecheck te doen op de website.

Als je je postcode en huisnummer ingevoerd hebt, verschijnt er vanzelf op je scherm welke internetabonnementen Telfort op jouw postcode kan leveren. Dat kunnen twee verschillende zijn. Telfort internet basis en Telfort internet plus. Basis is op bijna alle postcodes wel leverbaar, internet plus kun je niet overal krijgen.

Bij Telfort internet basis heb je een maximale internetsnelheid tot 4Mbit/s, bij internet plus is die snelheid maximaal 20 Mbit/s. Bij beide abonnementen betaal je geen aansluitkosten en ook voor het modem betaal je niet, dat krijg je gratis in bruikleen.

Als je een Telfort internetabonnement afsluit, duurt het zo'n 3-5 weken tot je het pakket in huis hebt. Dat kun je vervolgens heel eenvoudig zelf aansluiten. Lukt het niet? Dan kun je hulp krijgen van een monteur, maar daar moet je dan wel 49,95 euro voor betalen.

Heb je bij een andere internet provider een abonnement afgesloten? Telfort kan voor jou dat abonnement opzeggen. Je hoeft zelf niets te doen. Doordat zij je huidige abonnement kunnen opzeggen, hoef je zelf ook geen dag zonder internet te zitten. Tijdens het bestellen van je nieuwe abonnement op de website van Telfort hoef je alleen maar aan te geven dat je je oude abonnement opgezegd wilt hebben. Dan wordt alles voor je geregeld. Heb je nog geen internet en kun je het abonnement dus ook niet via internet bestellen? Je kunt er ook een gratis nummer voor bellen om een abonnement af te sluiten. Zo makkelijk kan het.

 (photo © Remko van Dokkum)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020