Excite

Je theorie-examen oefenen, maar dan gratis!

Je rijbewijs halen blijft altijd spannend. De examenstress kan hoog oplopen. Maar voordat je je praktijkexamen mag afleggen, zul je eerst je praktijkexamen moeten halen. En daarvoor dien je te leren én te oefenen. Je kunt hiervoor natuurlijk een duur lesboek of digitaal pakket aanschaffen, maar het kan ook anders. Je theorie-examen oefenen, gratis en voor niets!

Oefenen op internet

Op het internet zijn er een aantal sites te vinden waar je helemaal gratis examens kunt oefenen. En dat niet alleen, je vindt er ook nog eens een compleet theorieboek online! In principe heb je dus verder niets nodig om voor je theorie-examen te slagen. Een goede website is www.onlinetheorieles.nl. Naast een theorieboek vind je hier ook nog eens theorie-examens met in totaal meer dan 1200 vragen, voor zowel de auto als voor de brommer en de motor. Ook vind je op deze overzichtelijke website informatie over zaken als de eigen verklaring en het nieuwe rijden. Mocht je na het doornemen van de site toch graag een theorieboek in handen hebben, dan is dat goedkoop te bestellen via de website.

Ga naar de bibliotheek!

Natuurlijk zijn de theorie-examens en de lesstof op bovenstaande website betrouwbaar. Wil je echt zeker weten dat de theorie actueel en correct is, dan kan je toch het best een boek ter hand nemen, bijvoorbeeld van Verjo of Vekabest. Dat kun je voor tientallen euro's aanschaffen, maar je kunt ze waarschijnlijk ook in de lokale bibliotheek vinden. Besef wel dat die boeken vaak uitgeleend zijn, dus probeer tijdig te reserveren!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020