Excite

Tomtom introduceert nieuwe navigatie-app

  • © Getty Images
Tomtom komt met een nieuwe navigatie-app waarmee gebruikers 75 kilometer gratis kunnen navigeren. Dit kan elke maand weer. Als je als gebruiker meer wilt halen uit de app, dan kun je een onbeperkt abonnement afsluiten. Daarmee kun je onbeperkt gebruik maken van de app, tegen een bedrag van 19,99 euro per jaar.

De nieuwe app van Tomtom heet de Go Mobile-app. Deze app is gratis te downloaden in Google Play. Als je gebruik wilt maken van de app, dan moet je een apparaat hebben met Android-versie 4.0 of hoger. Later vandaag wordt nog een update van de app verwacht. Het is voor het eerst dat een app van Tomtom gratis te downloaden en te gebruiken is. Normaal gesproken moet hier altijd voor betaald worden.

De Tomtom Go Mobile-app biedt meer dan alleen hulp bij het navigeren. Zo laat de app ook de actuele verkeersinformatie zien, beschikt hij over een uitgebreide contactenlijst, toont hij interessante locaties zoals hotels en benzinestations en geeft hij informatie over flitsers. Tijdens het navigeren wordt bovendien de maximaal toegestane snelheid op die weg getoond, waardoor gebruikers de kans op een boete aanzienlijk kunnen verkleinen.

Het grote voordeel van de app is dat gebruikers kaarten ook offline kunnen opslaan. Ze kunnen ze dan gebruiken zonder internetverbinding. Hiervoor zijn kaarten van over de hele wereld beschikbaar. Daarnaast is de app helemaal opnieuw ingericht, waardoor elke gebruiker nu files kan omzeilen en sneller op de plek van bestemming kan komen. Wie nog voordeliger gebruik wil maken van de Go Mobile-app kan ook direct een driejarig abonnement afsluiten. Daarvoor moet 44,99 euro betaald worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021