Excite

Top 5 populairste YouTube video's

Onverminderd populair was YouTube in 2009. De website waarop iedereen video's kan delen met elkaar wordt nog steeds door miljoenen mensen per dag bekeken. En dat is fijn. Er staan dan ook al ontelbare filmpjes op YouTube. Hoe kom je in hemelsnaam nog wijs uit deze overload aan filmpjes? Wij doen dat voor jou, speciaal op deze oudjaarsdag in 2009. Hier zijn de populairste vijf filmpjes op YouTube uit 2009!

Susan Boyle

De auditie van Susan Boyle bij de Britse X-Factor is maar liefst door meer dan 120 miljoen mensen bekeken op YouTube. Meer dan welk filmpje dan ook in 2009. Het debuutalbum van Susan Boyle haalde dan ook de eerste plaats in de Verenigde Staten.

David after dentist

Het jongetje David, helemaal high van de verdoving bij de tandarts, heeft meer dan 37 miljoen kijkers getroffen. De vader kreeg veel kritiek voor het filmen van zijn duidelijk stonede zoontje, maar de schattigheid heeft het gewonnen.

JK Wedding entrance dance

De originele binnenkomst van bruidsjonkers en -meisjes, alsmede het bruidspaar, leverde maar liefst 33+ miljoen kijkers op. Het filmpje kent inmiddels ook al de nodige parodien, maar het origineel is nog niet overtroffen.

New Moon Trailer

De films in de Twilight-serie waren waanzinnig populair in 2009. Dat bleek wel uit het feit dat de trailer voor Twilight: New Moon, het vervolg op de originele Twilight, meer dan 31 miljoen kijkers trok op YouTube.

Evian Roller Babies

Een reclamefilmpje dat meer dan 27 miljoen kijkers trekt op YouTube, dat moet wel een bijzonder filmpje zijn. Evian bewijst dat reclame via YouTube prima mogelijk is.

Afbeelding: Flickr, topgold

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020