Excite

De beste top gadgets van 2012

Als we puur kijken naar gadgets, lijkt het wel of de crisis mensen alleen maar inventiever maakt. We hebben namelijk heel wat top gadgets in 2012 mogen verwelkomen. Wij hebben een aantal van de leukste en beste gadgets op een rijtje gezet. Deze toppers moet je tenminste een keer geprobeerd hebben.

Nieuwe iPad

Bovenaan de lijst met top gadgets van 2012 staat met stip de nieuwe Apple iPad 3. Deze iPad heeft dezelfde functionaliteiten als zijn voorgangers, plus een heleboel extra. Zo is het scherm nog helderder en ontzettend scherp en zit er een heel sterke processor in, waardoor alles nog makkelijker en sneller gaat.

Microsoft Windows 8

Het is niet echt een gadget, maar wel iets dat je geprobeerd moet hebben: Microsoft Windows 8. Na een paar flaters heeft Windows eindelijk weer een besturingssysteem waar je wat mee kunt. Een aanrader dus.

LED tv

Wie graag tv kijkt, moet zeker eens een 55" LED tv van LG uitproberen. Deze tv is superscherp en ontzettend groot. Films zie je nergens beter. Zelfs de bioscoop haalt het hier niet bij.

Asus Padfone

Het is een kruising tussen een tablet en een smartphone, de Padfone. Door de telefoon in de tablet te klikken, heb je ineens een veel groter scherm en veel meer mogelijkheden. Ideaal, want dat betekent dat je geen apart abonnement hoeft te hebben voor je tablet en voor je telefoon; je kunt beide gadgets gewoon gebruiken met hetzelfde abonnement. Je hebt wel twee apparaatjes, maar dat is geen nadeel; de tablet blijft vrij compact en draagbaar.

Kindle Fire

Een lijst met top gadgets van 2012 is niet compleet zonder de Kindle te vermelden. De Amazon Kindle Fire is de nieuwste Kindle die net zoveel voordelen biedt als de iPad, maar veel goedkoper is. Het is niet voor niets dat dit toestel inmiddels al miljoenen keren over de toonbank is gevlogen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020