Excite

De top Google apps die je móet hebben

Een smartphone of iPad kan je leven een stuk makkelijker maken. Met name vanwege de vele apps die ervoor te krijgen zijn. Maar als je je verdiept in apps, zul je al snel merken dat er heel veel verschillende soorten zijn. Hoe kies je de juiste? Dat hangt natuurlijk af van wat je wilt, maar deze top Google apps wil je zeker niet missen.

Agenda

Je kunt natuurlijk nog gewoon gebruik maken van een papieren agenda, maar het is veel makkelijker om daar een van de top Google apps voor te gebruiken. Deze app is eenvoudig te vinden, want de naam is gewoon 'Agenda'. Google Agenda is eenvoudig te synchroniseren, wat betekent dat je afspraken in kunt voeren op de computer, om ze vervolgens automatisch over te zetten naar je telefoon. Andersom kan ook. Gebruik je ook nog een tablet? Dan kun je ook daarmee je agenda synchroniseren. Zo komt het nooit meer voor dat je niet alle gegevens van een afspraak bij de hand hebt. Google Agenda werkt ideaal in combinatie met Google Sync, omdat je dan ook bijvoorbeeld contactpersonen kunt synchroniseren.

Google Talk

Met je mobiele telefoon berichtjes sturen, zonder dat je daar veel extra voor hoeft te betalen? Dat kan met Google Talk. Google Talk is geschikt voor het gebruik met de BlackBerry en geeft je in één scherm een overzicht van wie van je contactpersonen online zijn en met wie je dus op dat moment een gesprek kunt voeren. Handig om snel wat afspraken te maken. Je hebt hiervoor geen speciale sms-bundel nodig. Wel dien je internet op je telefoon te hebben.

Gmail

Een van de belangrijkste top Google apps is toch wel de speciale Gmail app. Daarmee kun je ook op je telefoon gewoon je e-mail ontvangen en versturen. Handig als je veel onderweg bent. Zo ben je nooit meer te laat met het reageren op een brandende vraag of een mogelijke opdracht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020