Excite

Tour de France live volgen

De Ronde van Frankrijk is op volle gang en trekt ook dit jaar weer veel geïnteresseerden. Natuurlijk is het mogelijk de tour via de televisie te volgen, maar als je geen tv in de buurt hebt, is het gemakkelijker om via internet te kijken. We geven wat tips zodat je live de Tour kan volgen.

De NOS opende een website waarop binnen Nederland de Tour de France live te volgen is. Naast live videobeelden, zijn er ook interviews met deelnemers, uitslagen en allerlei andere informatie beschikbaar. Je kan er bovendien ringtones (bijvoorbeeld de tour begintune) downloaden, of een widget met informatie op jouw site zetten.

Verder is Radio Tour de France al sinds de jaren '70 elk jaar actief in de periode van de Ronde. Doe je graag wat actiever mee, bekijk dan zeker de RondeMaster van AD. Daar kan je zelf een ploeg van maximaal 9 wielrenners samenstellen. Als je ploeg het erg goed doet, kan je er zelfs prijzen winnen. Dit jaar is het in elk geval geen probleem perfect op de hoogte te blijven van de Tour de France!

Afbeelding: FlickrCC

Zie ook:

Wimbledon live volgen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020