Excite

Trailer Modern Warfare 3 komt uit

Ontwikkelaar Infinity Ward heeft een eerste officiële trailer van het computerspel Call of Duty: Modern Warfare 3 naar buiten gebracht. Gamers over de hele wereld hebben maanden naar dit moment uitgekeken. De eindversie van Modern Warfare 3 komt op 8 november 2011 uit voor zowel pc, Playstation als Xbox 360.

Behalve de beelden in de trailer worden geen aanvullende details over het nieuwe spel vrijgegeven. Eerder lekte specifieke informatie uit over Modern Warfare 3 waarvan de ontwikkelaar zei dat een deel van deze informatie juist was.

Volgens deze informatie speelt de eerste missie van het oorlogsspel zich af in downtown Manhattan in New York en de laatste missie in Dubai. Eerdere teaser-trailers lieten zien dat in ieder geval New York, Londen, Berlijn en Parijs een rol in de populaire game zullen spelen.

Call of Duty: Modern Warfare 3 is een spel uit een serie waarvan de eerste game in 2003 werd uitgebracht. Het toenmalige Call of Duty was een first person shooter en werd een mondiaal succes. Call of Duty: Modern Warfare 2, de voorganger van de nieuwe versie, werd uitgebracht in november 2009 en was de directe opvolger van Call of Duty 4. Ook dat spel werd uitgegeven voor pc, PlayStation 3 en Xbox360.

Call of Duty: Modern Warfare 3 is de zevende Call of Duty hoofdgame. Het is de vierde keer dat Infinity Ward het spel mag ontwikkelen. De vorige versies waren stuk voor stuk grote successen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Tanzen80

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020