Excite

Tweede Apple Watch komt in 2016

  • © Getty Images
De Apple Watch is inmiddels al behoorlijk ingeburgerd in Nederland, wat betekent dat het tijd is voor een nieuwe versie. Liefhebbers moeten daar echter nog even op wachten, want de tweede Apple Watch komt waarschijnlijk pas rond half 2016 uit. Het gaat dan om een dunner, nog sneller exemplaar. En de kans bestaat dat het zelfs nóg wat later wordt.

Dit heeft analist Timothy Arcuri van Cowen en Company. Acuri staat bekend om zijn nauwkeurige informatie over Apple-producten. De kans dat hij het bij het juiste eind heeft, is dus groot. Cowen en Company zou de informatie gebaseerd hebben op een rondgang langs Aziatische leveranciers. Daaruit zou ook blijken dat het nieuwe model dus dunner en sneller wordt.

Op dit moment zijn er nog niet veel geruchten over de nieuwe Apple Watch, dus het is nog niet helemaal te peilen in hoeverre het bedrijf het bij het juiste eind heeft. De huidige Apple Watch werd op 9 september 2014 gepresenteerd. Het duurde echter nog tot juli van dit jaar voor het horloge in Nederland verkrijgbaar was.

De Apple Watch is op dit moment beschikbaar in een aluminium, metalen en gouden uitvoering. Daarnaast werd er nog een model met roségouden kleur toegevoegd aan het assortiment. Op dit moment verschillen de Apple Watches alleen qua uiterlijk van elkaar; qua prestaties zijn ze allemaal hetzelfde. Of daar ook verschil in gaat komen, is ook nog niet bekend.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021