Excite

Uitgelekte lijst toont plannen T-Mobile

Er is een lijst uitgelekt van T-Mobile, die laat zien welke nieuwe toestellen allemaal geleverd zullen gaan worden via de site. Op de lijst zouden opvallend veel nieuwe smartphones staan.

Het gaat om een lijst die bij de Amerikaanse afdeling van T-Mobile vandaan komt. Het kan dus zijn dat we in Nederland niet al die smartphones krijgen, maar dat daar een andere lijst voor is of dat er slechts deels overeenkomsten zijn. Ook blijkt uit de lijst, die This is My Next in handen heeft gekregen, dat T-Mobile ook niet alle toestellen ondersteunt. De iPhone kan de Amerikaanse provider bijvoorbeeld weer niet leveren.

Toch wil dat niet zeggen dat er geen interessante toestellen op de lijst staan. Er zijn al een aantal nieuwe Blackberry’s gespot, maar ook een opvolger van de LG Optimus en een nieuw bijzonder Samsung toestel. In juni worden de eerste nieuwe smartphones al verwacht: de HTC Sensation 4G en iets later de HTC Doubleshot en de HTC Marvel. Voor deze zomer staan ook de Blackberry Monza en de Blackberry Bold Touch en de Blackberry Apollo op de lijst.

In het najaar worden T-Mobile gebruikers nog eens verrast met nieuwe toestellen: de Samsung Hercules, de Nokia Panda, verschillende toestellen van LG, waaronder de Optimus II, de Samsung Jamong en de Samsung Dumont op de lijst. Van dat laatste toestel is nog helemaal niets bekend gemaakt; wat dat precies is, is dus nog niet duidelijk.

Afbeelding: Flickr account swruler9284

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020