Excite

USB stick bij de Mediamarkt

USB stick bij de Mediamarkt

De Mediamarkt heeft alles te koop op computergebied, dus ook keuze uit verschillende USB sticks. Een USB stick heeft erg veel voordelen en kan handig zijn om belangrijke bestanden op te slaan.

Wat is een USB stick?

Een USB stick is eigenlijk een stukje extra geheugen in een kleine 'stick'. Je kunt hem via de USB inpluggen en er allerlei bestanden opzetten. Deze bestanden kun je dan weer via een andere computer openen. Je kunt het dus een beetje vergelijken met de oude floppy of cd-rom. Bestanden op een USB stick kun je er ook weer afhalen. Een USB stick wordt automatisch herkend door de computer wanneer je hem gebruikt en je kunt meteen je bestanden openen.

Grootte van een USB stick?

Een USB stick heeft een bepaalde ruimte en deze kan per stick verschillend zijn. Zo kun je bijvoorbeeld maar liefst 16 gigabyte hebben, maar ook 256 Mb. Je koopt dus een stick afhankelijk van wat jij erop wilt zetten. Heb je alleen maar tekstbestanden, dan heb je niet zo extreem veel ruimte nodig. Wil je de stick gebruiken als back-up voor je foto's, dan heb je wel een grote nodig.

Mediamarkt

Bij de Mediamarkt kun je allerlei soorten USB sticks kopen in talloze formaten. Een USB stick is in het algemeen niet echt duur en je kunt er bijna geen miskoop aan doen. Bij de Mediamarkt kan het personeel je eventueel helpen met het vinden van een geschikte stick, die groot genoeg is voor jouw wensen en eisen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018