Excite

Vanaf nu ook verzekeringen voor Farmville

Een schadeverzekering afsluiten is vooral voor boeren een verstandig idee: als er iets met hun boerderij gebeurt, dan betreft het niet alleen hun bedrijf, maar ook hun huis. Een Canadese verzekeraar, Farmers, speelt daar handig op in. Zij beperken hun verzekeringen echter niet alleen tot ‘echte’ boeren, maar breiden ook uit naar virtuele boeren: mensen die graag het spelletje Farmville op Facebook spelen, kunnen zich vanaf nu ook laten verzekeren via Farmers.

Farmers heeft een speciale zeppelin gemaakt, die de gewassen op de boerderij maar liefst tien dagen beschermt tegen verdorring. Het gaat hier om een speciale actie, die normaal gesproken donderdag al af zou lopen. Omdat het nogal een succes is, wordt blijft de zeppelin echter nog tien dagen extra in Farmville rondzweven.

Wie zelf ook kiest voor deze speciale verzekering op zijn virtuele boerderij, maakt kans op een leuke prijs: uit alle deelnemers wordt namelijk een winnaar getrokken die vervolgens in een echte Farmers-zeppelin een rondvaart mag maken!

Dit is een bijzondere prijs, want de zeppelin van Farmers is één van de twee zeppelins wereldwijd die commercieel rondvliegt. Bovendien is het de grootste merkambassadeur voor Farmers zelf. Niet gewonnen? Dan kun je altijd nog gewoon een kaartje kopen voor een tocht!

Afbeelding: Flickr, gebruiker rjbailey

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020