Excite

Vergelijk glasvezel providers voor de beste prijs

Bijna iedereen in Nederland heeft een breedband verbinding. Tussen de verschillende verbindingen bestaan wel grote verschillen. Waar de één toe kan met een simpele 4Mbit ADSL-verbinding, wil de ander razendsnel HD-films en andere grote bestanden binnenhalen. Voor dat laatste is een glasvezelverbinding erg geschikt. Als je in een gebied waar glasvezel wordt aangeboden woont, vergelijk dan glasvezel providers op internet zodat je niet teveel betaalt!

Welke providers zijn er?

In Nederland is KPN op veel plaatsen actief met een glasvezelaanbod. Uiteraard moet de infrastructuur bij jou in de buurt wel geschikt zijn om een dergelijk abonnement te nemen. KPN heeft drie verschillende abonnementen, te weten Brons, Zilver en Goud. De langzaamste verbinding heeft een downloadsnelheid van 30Mbit, terwijl de snelste verbinding je de beschikking geeft over maar liefst 100Mbit up en down.

Naast KPN heb je nog een aantal andere aanbieders, die op lokaal niveau werken. Zo heb je bijvoorbeeld Glashelder in Rotterdam en InterNLnet in Amsterdam.

Waar kan ik het beste providers met elkaar vergelijken?

Om de beste prijs te krijgen, zul je providers met elkaar moeten vergelijken. In sommige gevallen heb je maar één keus, maar in andere gevallen zijn er meer aanbieders actief in jou regio. Een prima site om dit uit te zoeken is bijvoorbeeld www.breedbandwinkel.nl. Door je postcode en huisnummer in te voeren, zoekt deze site voor je uit welke abonnementen je zou kunnen afnemen. Ook maakt de site melding van aanbiedingen, zodat je bijvoorbeeld het eerste jaar met korting kunt internetten. Snel en goedkoop, kan het nog beter?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020