Excite

Waar vergelijk je internet aanbieders?

Met internet is de wereld de huiskamer van de gemiddelde Nederlander binnengekomen. In de laatste tien jaar is een internetverbinding zelfs iets geworden waar je eigenlijk niet meer zonder kunt. Bankieren, treintijden checken, informatie opzoeken: je doet het allemaal op het wereldwijde web. Maar je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je niet teveel betaalt voor wat je krijgt. Hoe en waar vergelijk je internet aanbieders?

Waar let je op?

Voordat je op zoek gaat naar de voordeligste en meest geschikte internet aanbieder, is het van belang dat je goed weet waar je naar op zoek bent. Wil je vooral goedkoop of heb je ook belang bij de snelheid? Met de goedkoopste internetverbinding kan je prima internetten en ook een YouTube-filmpje is geen enkel probleem. Maar ben je ook van plan om grote bestanden te down- of uploaden, dan is het verstandiger om iets meer te betalen voor meer snelheid. Ook of je kiest voor kabelinternet of ADSL neem je mee. Hoewel de goedkoopste verbindingen over de telefoonlijn worden aangeboden, zijn kabelverbindingen en in sommige gebieden glasvezelgebieden een stuk sneller. Ten slotte kan het financieel aantrekkelijk zijn om een pakket af te nemen waarin ook de telefoon en televisie opgenomen zijn.

Hoe vergelijk je aanbieders?

Op het internet bestaan er een aantal websites die je de mogelijkheid geven om snel en gemakkelijk de meest geschikte internetverbinding uit te kiezen. Een aanrader is breedbandwinkel.nl. Op basis van jouw postcode geeft deze site overzichtelijk weer wat voor jou de beste keuze is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019