Excite

Verzamel informatie in online ordners

Als je dagelijks met stapels papier werkt en dit goed moet organiseren, werk je waarschijnlijk met ordners. In ordners kun je handig een hoop papier kwijt en bovendien is het goed te organiseren met behulp van tabbladen. Een ordner met informatie is ook makkelijk te delen, want je geeft de ordner gewoon aan een vriend, kennis of collega en die kan met dezelfde informatie aan de slag. Wat nou als er een online applicatie wordt gemaakt die er voor zorgt dat er online ordners te maken zijn, die ook nog eens het voordeel van digitaal werken hebben? Zo'n applicatie bestaat en heet LiveBinders.com.

Het is een erg praktische methode om informatie van het internet te organiseren. LiveBinders.com werkt erg simpel. Je maakt gratis een account aan, wat er onder andere voor zorgt dat er een 'LiveBind It' knop in je webbrowser verschijnt. Vervolgens kun je elke website, video, PDF of afbeelding waar je op terecht komt, met een druk op de knop in een digitale ordner steken. Al deze digitale ordners zijn makkelijk terug te vinden en makkelijk te delen. Elke document is toe te voegen aan een bestaande LiveBinder, maar je kunt ook altijd een nieuwe maken.

De digitale ordners die je zo maakt, zijn makkelijk te delen. Ze staan gewoon achter een unieke URL. Zodoende kun je ze delen op Twitter, Facebook of via de mail. Ook zijn ze te embedden op je weblog. Het is ideaal om bijvoorbeeld leerlingen LiveBinders te geven waar informatie in staat over hun te maken werkstukken, of om met collega's een LiveBinder bij te houden over actuele onderwerpen die van belang zijn voor het bedrijf. Je kunt ook een LiveBinder maken met interessante informatie, websites, video's en afbeeldingen over de komende vakantie met je partner. Oftewel, LiveBinders maakt het uitermate handig om een veelheid aan digitale informatie handig te organiseren in digitale en makkelijk te delen ordners.

Afbeelding: LiveBinders.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020