Excite

Visualeer data met visualizing.org

Elk jaar maken we als mensheid meer data aan dan in alle eeuwen daarvoor. Dat is dus nogal wat. Sterker nog, dat is belachelijk veel. In onze moderne samenleving is informatie het hoogste goed. Wie goed met de gigantische stroom dagelijkse informatie om kan gaan, krijgt automatisch voorsprong op anderen.

Dat geldt in heel veel vakgebieden. Niet alleen onderzoekers en wetenschappers moeten dagelijks data inzichtbaar maken. Ook accountants, boekhouders en andere mensen die veel met getallen werken moeten de droge nummers op een bepaalde manier inzichtbaar maken.

Veel hulp zal de website www.visualizing.org daar bij geven. Deze site is puur gericht op het zichtbaar maken van data. Dat kan op allerlei manieren. Informatie kan via allerlei diagrammen, tabellen, kaarten en lijnenpatronen inzichtelijk gemaakt worden. Visualizing.org gaat daar bij helpen.

Met behulp van de site kunnen bloggers, leraren en wie maar wil informatie op een makkelijke manier delen. De site biedt de hulp gratis aan. Iedereen die wil kan dus ook de diverse visuals downloaden. Dat is gratis. Het enige wat daarbij dient te gebeuren is dat de originele maker vermeld wordt. Daarnaast mag je als gebruiker alles doen wat je wil. Kortom, visualiseren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Afbeelding: Visualizing.org

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020