Excite

Vodafone-klanten hebben last van traag internet

  • © Getty Images
Verschillende klanten van Vodafone hebben op dit moment te maken met een slecht of niet werkend mobiel internet. Dit werd bevestigd door een medewerker van het bedrijf via het forum van Vodafone. Via Tweakers laat een woordvoerder van Vodafone weten dat er nog geen duidelijkheid is over de oorzaak van het trage internet.

Hierdoor is het ook nog niet helemaal duidelijk op welke termijn de problemen met de internetverbinding verholpen kunnen worden. De storing zou al enkele dagen aan de gang zijn, afgaand op het aantal klachten dat via het Vodafone-forum en Allestoringen.nl geplaatst is. De problemen zorgen ervoor dat het mobiele internet van bepaalde klanten volledig wegvalt of overschakelt naar een tragere dataverbinding, zoals 2G.

Het is nog niet helemaal duidelijk hoeveel klanten van de provider getroffen zijn door de storing. Vodafone kan hier nog geen informatie over geven. Wel loopt er volgens de woordvoerder op dit moment nog een onderzoek. Het is niet voor het eerst dat er problemen zijn met het mobiele internet in Nederland. Onlangs was er een storing bij T-Mobile, die voor een derde van de klanten problemen opleverde bij mobiel internet en bellen.

Die gedupeerden kregen uiteindelijk een gratis databundel van 500 MB of 1,50 korting op hun abonnement. De databundel is een maand geldig en de korting geldt op de eerstvolgende rekening. De klanten moesten wel een keuze maken uit deze twee opties. Zij hadden een weekend lang last van problemen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021