Excite

Volg alles op het internet op de voet met Trackle

Volg alles wat op het internet gebeurt! Trackle is een dienst die je alles dat je interesseert laat volgen. Omdat dit op een centrale plaats gebeurt, kan je daar veel tijd mee uitsparen. De website stuurt vervolgens elke dag een mailtje met de door jou verzamelde informatie. Dat wordt onderverdeeld in categorieën. Zo is er een groep "plaatselijk", "sociaal", "jobs" en nog veel meer.

Hoe het werkt

Van zodra je een account aangemaakt hebt, maak je zoekagenten aan die "tracklets" genoemd worden. Zij gaan voor jou op zoek naar informatie. Zo kan je bijvoorbeeld de prijs van een vlucht constant laten opvragen. Van zodra een prijs onder een vooraf opgegeven maximum komt, krijg je een mailtje. Dat kan je voor bijna alle producten doen. Ben je op zoek naar werk, dan kan een Tracklet voor jou de jobwebsites afstruinen. Helaas is deze functie nogal op de Verenigde Staten gericht. Wil je op de hoogte gebracht als het begint te sneeuwen op locatie x, dan kan je ook daar een waarschuwing voor instellen.

Handig

Alle informatie hoeft Trackle niet naar je e-mailadres te sturen, je kan het ook op de pagina van Trackle gaan bekijken. Zo vermijd je een overdaad aan informatie die je niet altijd nodig hebt. Het nadeel van deze dienst is dat sommige functies enkel in de VS goed werken. Het idee is wel goed en we kijken uit naar een nieuwe versie die meer op Europa gericht is!

Link bij het artikel:Trackle

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020