Excite

Waar kan ik online de Olympische Spelen kijken?

De Olympische Spelen zijn met een grote knaller begonnen. Niet langer Vancoucer, maar Svencouver. En heel Nederland is Sfan! Maar hoe zit het met de mensen die niet televisie kunnen kijken? Hoe moeten zij Svenergy zien vliegen over het ijs? Heel simpel, gewoon de Olympische Spelen op internet bekijken. Wij hebben wat tips voor je, voor de perfecte olympische ervaring online.

Het eerste wat je moet weten, is wanneer jouw favoriete onderdeel van start gaat. Dat is heel simpel na te zoeken. Even naar de website van Vancouver 2010 en je vindt in no-time de onderdelen die je wilt bekijken. Overigens wordt op die website ook bijgehouden wat de resultaten zijn, vrijwel in real time.

Als je weet hoe laat jouw favoriete evenement van de Olympische Spelen plaats vindt, zul je het moeten opsnorren op internet. Via de website van Vancouver 2010 zijn een hoop live streams te vinden uit verschillende landen. Er is geen garantie dat je dan ook daadwerkelijk je evenement kan zien. Soms worden bepaalde landen geblokkeerd. Een oplossing is dan om met je proxy te gaan spelen, maar dat kan de boel ook flink verslechteren.

Er is ook de mogelijkheid om via de Canadese televisie te kijken. Die zenden namelijk ook online uit. De live streams van de CTV zijn vaak beschikbaar. Dat geldt ook voor de BBC, hoewel die niet alles uitzenden. Dan zijn er nog onofficiele sites, hoewel die geen kwaliteit garanderen. Nog of er daadwerkelijk iets uitgezonden wordt.

Gelukkig wonen wij in Nederland. De NOS heeft namelijk weer een geweldige site online staan voor de Olympische Spelen. Net als de zomerspelen in Beijing zijn er ook nu meerdere kanalen waarop de evenementen te zien zijn. Geweldige kwaliteit, altijd beeld en vrijwel alle sportonderdelen worden uitgezonden. Wat wil je nog meer? Het wordt bijna prettiger om de Olympische Spelen op internet te kijken dan op televisie.

Afbeelding: Tampabay.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020