Excite

Download wallpapers voor je desktop!

Wat zie jij wanneer je je desktop pc hebt opgestart? Krijg jij een standaard Windows bureaublad afbeelding op je scherm? En ben je dat nu wel een beetje beu? Ga dan op zoek naar mooie, grappige of creatieve wallpapers voor op je desktop. Wij geven je tips voor waar je ze kunt vinden.

Statische wallpapers van Windows

Houd je het graag simpel? Microsoft is dan je beste vriend. Met je besturingssysteem Windows ontvang je gratis een aantal wallpapers. Deze kun je heel gemakkelijk instellen op je eigen pc. Ga naar je bureaublad en klik op de rechtermuisknop. Je krijgt dan een drop-down menu. Navigeer daarin naar 'Eigenschappen'. Klik dan op het tabblad 'Bureaublad'. Je vindt dan een aantal afbeeldingen die standaard zijn voorgeprogrammeerd. Kies je favoriet en klik simpelweg op 'Toepassen' en je hebt een nieuwe wallpaper op je bureaublad.

Je eigen afbeeldingen instellen als wallpaper

Je kunt ook een eigen afbeelding of foto gebruiken als wallpaper. Navigeer wederom naar de de bureaubladeigenschappen, zoals hierboven beschreven. Maar in plaats van te kiezen uit de lijst met bestaande wallpapers, druk je op de knop 'bladeren' en selecteer je je gewenste afbeelding van de locatie waar je deze hebt opgeslagen. Even opslaan, en klaar is Kees!

Wallpapers downloaden

Ben je zelf niet zo creatief? Dan bestaan er gelukkig genoeg mensen die dat wel zijn en hun tijd besteden aan het ontwerpen van de mooiste wallpapers. Google er gerust op los met de zoektermen 'download wallpaper bureaublad' of 'download wallpaper desktop' en vind de mooiste ontwerpen in Google Afbeeldingen. Je kunt ook rechtstreeks vanaf windows.microsoft.com de nieuwste wallpaper ontwerpen downloaden naar je pc.

Dynamische wallpapers

Relatief nieuw onder de zon is een zogenaamde dynamische wallpaper. Dit zijn wallpapers die 'bewegen'. Je kunt kiezen voor een reeks van afbeeldingen die elkaar afwisselen op een ingestelde roulatietermijn. Wil je een wallpaper met daarin bewegende beelden verwerkt, zoals een filmpje, dan zul je daar eerst speciale software voor moeten downloaden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020