Excite

Wat kunnen we verwachten van de iPad 2?

Op de vooravond van de introductie van de nieuwe iPad wordt hevig gespeculeerd over wat we allemaal van dit nieuwe technologische hoogstandje mogen verwachten. De meningen zijn verdeeld, maar er zijn een aantal overeenkomsten. Hier vast een vooruitblik op wat mogelijk gaat komen!

Allereerst zijn de kenners het er wel over eens dat de nieuwe iPad sneller, lichter en dunner zal zijn. Bovendien wordt er tenminste een camera en natuurlijk een stel speakers verwacht. Waarschijnlijk zullen er ook van de nieuwe iPad meerdere versies komen, mogelijk zelfs een wit exemplaar.

Deze geruchten worden ook bevestigd door de Wall Street Journal, die in het verleden erg succesvol bleek in het voorspellen van nieuwe Apple producten. Volgens ingewijden zou de nieuwe iPad een zelfde soort scherm hebben, maar wel meer geheugen en een sterkere grafische kaart, aldus de krant. De afmetingen blijven waarschijnlijk hetzelfde, maar er komt mogelijk wel een SD slot, zodat er extra geheugen ingestoken kan worden.

Waarschijnlijk is de nieuwe iPad nog niet uitgerust met het superscherpe retina scherm dat de iPhone 4 wel heeft. Het zou kunnen dat het huidige scherm iets verbeterd wordt, bijvoorbeeld op energieverbruik, maar een retina display lijkt vooralsnog te mooi om waar te zijn. De persconferentie van Apple vindt vanavond – onze tijd – plaats en zal ongetwijfeld een licht werpen op de nieuwe iPad.

Afbeelding: Flickr account Rego

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020