Excite

Wat wil jij uit 2009 deleten?

Het is bijna het einde van het jaar en dat betekent dat we weer overdonderd worden met lijstjes. Sterker nog, omdat we ook een decennium afsluiten, zijn het extra veel en extra lange lijstjes. Om ons te herinneren aan de tijd die was. Maar niet iedereen wil herinnerd worden aan het verleden. Sommigen zijn bepaalde zaken liever kwijt dan rijk. Voor die mensen is Delete2009.nl in het leven geroepen.

Op de site Delete2009.nl kun je een beeldbestand uploaden van een gebeurtenis, situatie of anderszins nare herinnering uit 2009. Je schrijft er kort bij waarom jij vindt dat zulks kapot moet. De foto en je omschrijving worden netjes op een server bewaard. Tot 1 januari 2010. Dan wordt de server en alles wat daarbij hoort met militaire middelen vernietigd. En op die manier delete jij jouw nare herinnering aan 2009.

De ontwikkelaars van Delete2009.nl, te weten Etcetera, Van Wanten Etcetera, Red Urban, Databay en Creative Venue, vragen bezoekers ook om 1 euro te doneren aan Orange Babies. Een heel therapeutisch gebeuren dus. Niet alleen vernietig je een nare herinnering, je doet ook iets goeds voor deze wereld. Delete2009.nl is de site die je eind 2009 bezocht moet hebben!

Afbeelding: Flickr, Miro-Foto

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020