Excite

Website voor huwelijk prins William

De Britse koninklijke familie weet hoe ze van een huwelijk een media-evenement kunnen maken. Sinds vandaag kan je op een speciale website namelijk alles te weten komen over het huwelijk van prins William en zijn geliefde Kate Middleton.

Ja, je leest het goed. De website is niet gewijd aan de prins, noch aan zijn liefje. Het huwelijk dat op 29 april plaats zal vinden is het enige onderwerp. Voor al je prangende vragen over de kerkdienst, de route die het bruidspaar door Londen zal afleggen en de aansluitende receptie kun je op de website terecht. Op de huwelijksdag zelf zal de website geüpdate worden met bijvoorbeeld informatie over de bruidsjurk die Middleton draagt.

Natuurlijk worden ook de sociale media ingezet. Op de website is de Twitterfeed van de koninklijke familie te zien, net als hun Facebook-pagina, Youtube-account en de webstek op Flickr.

Mogelijk zal het huwelijk via een livestream op de website te volgen zijn. Hierover is echter nog geen uiteindelijke beslissing genomen.

De Britten kijken uit naar het huwelijk van de 28-jarige prins met de 29-jarige Middleton. De twee hebben sinds 2005 een relatie, maar die leek twee jaar later alweer op de klippen te zijn gelopen, maar in 2008 sloten de twee weer vrede. Volgende maand wordt hun liefde bezegeld in Westminster Abbey.

Afbeelding: http://www.officialroyalwedding2011.org/

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020