Excite

WhatTheFuckHasObamaDoneSoFar.com trekt miljoenen bezoekers

In de Verenigde Staten loopt de spanning op politiek gebied aardig op. Het is weer tijd voor de Congresverkiezingen. Tot nu toe had de democratische partij van president Obama een meerderheid in het congres, maar het lijkt er sterk op dat die balans gaat verschuiven. Dat betekent dat het voor de president nog moeilijker wordt om zijn plannen door te voeren. Voor Will Carlough was dit reden genoeg om een nieuwe website op te zetten: WhatTheFuckHasObamaDoneSoFar.com.

Op deze website zie je verschillende dingen die Obama in zijn twee jaar als president gepresteerd heeft. Van het uitbreiden van de hate crime law tot het stimuleren van programma’s op het gebied van luchtvaart, van het aanstellen van de eerste Chief Technology Officer tot het tekenen van een nieuwe financiële hervormingswet en van het verlagen van medicijnkosten tot het voorzien in fondsen van 12,2 miljard dollar voor gehandicapten.

De hele site is gevuld met dingen die Obama tijdens zijn presidentsschap heeft gedaan en door steeds op een knop te drukken die iets zegt als: ‘Dat kan me niets schelen’ of ‘Dat zou ik slapend kunnen doen’, kom je uit bij het volgende onderwerp.

De boodschap is duidelijk: Obama heeft al behoorlijk veel gedaan sinds 2008. Inmiddels hebben miljoenen mensen de website al gezien. Onlangs bracht zelfs Michael Moore de website ter sprake; de documentairemaker wist niet wie de site gemaakt had, maar vond het wel een briljant idee.

Afbeelding: http://whatthefuckhasobamadonesofar.com/

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020