Excite

Wie is de vrouw achter Mark Zuckerberg?

Hoewel het één van de meest beroemde mannen op aarde is, is er niet zoveel bekend over het privé-leven van Mark Zuckerberg, de oprichter van Facebook. Veel mensen weten dat hij een relatie heeft met Priscilla Chan, die volgens Bill Gates inmiddels de verloofde van Zuckerberg is. Maar wie is Priscilla Chan eigenlijk en hoe kennen de twee elkaar?

Zuckerberg en Chan leerden elkaar in 2002 kennen op de universiteit. Een jaar later kregen ze een relatie en toen Zuckerberg in 2005 fulltime aan de slag ging met Facebook was Chan één van de eerste studenten die hij mee nam. Inmiddels werkt Chan niet meer voor Facebook maar studeert ze weer.

De relatie van de twee zou stand hebben gehouden dankzij een wonderlijk contract dat Zuckerberg en Chan afsloten. In dat contract stond dat ze elke week tenminste één afspraakje hadden en dat ze tijdens dat afspraakje minimaal 100 minuten alleen zouden zijn buiten het appartement van Zuckerberg en al helemaal buiten Facebook.

Het feit dat Chan – net als Zuckerberg – niet graag op de voorgrond treedt, kan ook een positieve invloed hebben gehad op hun relatie. Inmiddels zouden de twee verloofd zijn en wonen ze al jaren samen in Palo Alto in Californië. Zuckerberg kocht daar onlangs nog een luxe huis.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020