Excite

Actief gamen op de Wii console

Actief gamen op de Wii console, wie wil dat nou niet? Lekker sporten voor je tv, niemand die je ziet dus je kunt lekker gek doen. Er zijn meerdere games die je kunt spelen en waarbij je lekker actief bezig bent.

Balance Board en Wii Fit

De bekendste actieve game van de Wii is waarschijnlijk wel de Wii Fit. Je krijgt er een Balance Board bij, dat precies bijhoudt hoe je beweegt. Bij de Wii Fit (of de Wii fit Plus, de uitbreiding) heb je de mogelijkheid lekker actief te doen. Doe oefeningen, ga lekker joggen of speel grappige minigames.

Dansen

De Wii heeft talloze dansgames, zoals Just Dance, waarbij je lekker voor je beeldscherm kunt gaan dansen. Ook is er een Zumbagame, waarbij je echt de heupbewegingen moet maken van Zumba.

Boxen

Op de Wii heb je ook talloze games waarbij je kunt boxen. En ook dat is erg inspannend. Je moet toch telkens met je armen slaan. Een leuke game is bijvoorbeeld My Fitness Coach Cardio Workout die helemaal is gericht op boxen in combinatie met een workout. Erg inspannend en leuk om te doen.

Geen sportschool meer?

De Wii hoef je niet te zien als vervanging voor een sportschool, al is dat wel mogelijk. Het is namelijk een goede manier om lekker te bewegen en vooral mensen die al onzeker zijn over hun lichaam kunnen hier wel wat mee. Als jij niet naar een sportschool durft uit schaamte, kun je een mooi begin maken met de Wii. Elke beweging is immers goed. Een combinatie van de Wii en een sportschool is natuurlijk ook mogelijk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020