Excite

Koop je Wii console in de aanbieding

Nintendo Wii

De Nintendo Wii spelconsole kwam uit in december 2006 en was vanaf het begin al erg populair. Dit kwam door de revolutionaire, intuïtieve besturing met de Wii-remote, een soort afstandsbediening die alle bewegingen registreert. Destijds kocht je de Wii inclusief remote en nun-chuck met de gratis game Wii Sports voor 249 euro. Op het spelletje Wii Sports zitten vijf verschillende sporten, golf, bowling, tennis, honkbal en boksen.

Aanbieding

Nu de Wii al wat ouder is, kun je de Wii console in de aanbieding kopen. Het pakket dat in het begin 249 euro kostte, kun je nu al kopen voor 189 euro. Je krijgt er dan niet alleen de game Wii Sports bij, maar ook nog Wii Sports Resort met de MotionPlus-accessoire die je bewegingen nog nauwkeuriger registreert. En kon je in 2006 alleen een witte Wii kopen, nu is de Wii ook in het zwart te koop, eveneens voor 189 euro.

Bundel

De Wii console is er ook te koop met verschillende bundelaanbiedingen. Zo koop je bij E-Plaza de Nintendo Wii Sports resort met de game Donkey Kong Country returns voor maar 229 euro in plaats van 249 euro. Vanaf 20 mei kun je ook het Wii Mario Kart Pack kopen, dat onder andere bij GameMania te koop zal zijn. Je krijgt in deze bundel uiteraard de Wii console, een remote met ingebouwde MotionPlus en de game Mario Kart plus het bekende Wii wheel. Een bijzondere bundel is online te koop bij Wehkamp. Het zwarte Nintendo Wii Sports Resort pakket met de Collectors Edition van de game Michael Jackson: The experience. Je krijgt er namelijk gratis een officieel Michael Jackson t-shirt bij.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021