Excite

Wii: wat zijn de prijzen?

Koop een Wii voor mooie prijzen. De Wii wordt steeds goedkoper en is daardoor een leuke aanwinst. De prijzen genoemd in dit artikel zijn van het moment van schrijven en kunnen altijd veranderen. Ook zijn er geregeld aanbiedingen waardoor het ook goedkoper wordt.

Een Wii is te koop voor een prijs vanaf € 149. Hier krijg je sowieso het spel 'Wii sports' bij. Ook is het vaak mogelijk dat je een extra spel erbij krijgt. Dit is een voordeelbundel. Krijg bijvoorbeeld Mario Kart plus een stuurwiel bij je aankoop.

Prijs accessoires

De Wii heeft veel leuke accessoires. Zo heb je de Wii Motion Plus, waarmee de controller nog beter reageert op bewegingen. Die kun je kopen vanaf € 19,95. Een remote kost € 54,95 en is handig als je met meerdere spelers wilt spelen. Een Nunchuck, die je ook nodig hebt voor het spelen, is te koop vanaf € 19,95. De afstandsbedieningen en Nunchucks heb je te koop in verschillende kleuren. Wil je het Balance Board? Een speciaal bord dat reageert op de bewegingen wanneer je erop staat? Dan kun je dit inclusief Wii fit kopen voor ongeveer € 100.

Prijs games

De meeste games voor de Wii kosten ongeveer € 50. Er zijn echter ook games te krijgen van rond de € 20. Wil je besparen op de games? Dan kun je ze ook tweedehands kopen. Het tweedehands kopen van games scheelt erg veel in de kosten. Dit kan bij gespecialiseerde gameswinkels, maar ook op sites zoals Bol.com.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020