Excite

Dansen met een Wii spelcomputer

Dansen op een Wii spelcomputer kan met verschillende games. Een van deze games is Just Dance. Inmiddels is er ook een opvolger, Just Dance 2. Het voordeel van deze games is dat je er niets extra's voor nodig hebt. Je kunt gewoon spelen met de remote, je hebt er geen dansmat, balance board of nunchuk voor nodig. Daarnaast is Just Dance leuk voor iedereen, omdat er keuze is uit ruim veertig liedjes. Je kunt dansen op oude klassiekers of op de nieuwste hits. En ben je die liedjes uiteindelijk toch zat? Dan kun je nieuwe liedjes downloaden met Wii Points. Binnenkort verschijnt er ook nog Just Dance 3, voor nog meer dansplezier.

Dance Dance Revolution

Wil je het arcade gamegevoel uit de nineties in huis halen? Dat kan met Dance Dance Revolution voor de Wii spelcomputer. Bij deze game krijg je een dansmat. Je danst eenvoudig door je voeten op de symbolen van de mat te zetten die op het scherm verschijnen. Vind je dit moeilijk of juist makkelijk? Er zijn verschillende levels in het spel, zodat er altijd uitdaging is. Ook zijn er meerdere Dance Dance Revolution games, zodat de dansmat nooit hoeft te gaan vervelen.

Smurfen Dance Party

Leuk voor de jongere gamers, of als nostalgie voor de ouderen, is Smurfen Dance Party. In deze game worden al je dansjes begeleid door je blauwe vrienden van de Smurfen. Het maakt niet uit of je heel goed kan dansen, of wat minder goed, want er zijn verschillende moeilijkheidsgraden in dit spel. Dansen was ook voor de jongsten nog nooit zo leuk!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020