Excite

Wimbledon live volgen

Als je weg bent van tennis, kan je Wimbledon natuurlijk niet missen. Ook al zit je niet thuis voor de tv, je kan het grote tennistoernooi ook goed via het internet volgen. Ben je wel thuis en in de buurt van de televisie, dan kan je via TVGids.nl steeds snel te weten komen welke zender Wimbledon uitzendt.

Onze eerste keus is natuurlijk Net 5, die alle matchen live uitzendt en ook vroegere games herhaalt.

Via google is het erg gemakkelijk te weten komen wie onlangs gewonnen heeft. Typ je gewoon "wimbledon" in op de Engelstalige google of volg je deze link, dan krijg je meteen een kort overzichtje van wie er op dit moment speelt en wat de standen zijn.

Wil je meer informatie, dan is de live verslaggeving van The Sun een aanrader. Klik je op de tennisbal van je favoriete spel, dan krijg je meteen de huidige score, statistieken en live verslag over het tennistoernooi op Wimbledon.

In de Verenigde Staten is er traditiegetrouw meer aanbod aan live verslaggeving, maar die kan je in Nederland niet bekijken. Wel kan je via de Amerikaanse site ESPN video's bekijken over recente games. Als je genoeg hebt aan enkel het geluid, kan je via de officiële wimbledonsite live verslag krijgen over de spelen, zij het in het Engels.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021