Excite

Witte laptop 17 inch: chique wit met groot scherm mag weer

Een witte laptop van 17 inch is de laptop waarmee je voor de dag kan komen. Een witte laptop oogt modern. Een 17 inch scherm oogt spetterend. Een witte laptop wijkt af van de traditionele laptops die merken aanbieden. Witte laptops worden door veel computermerken al aangeboden maar nu het nog zoeken naar de witte laptop met een 17 inch scherm.

Apple

Een marktleider op het gebied van witte laptops is het merk Apple. De laptops die Apple aanbiedt zijn naast het standaard zwart, metallic of wit van kleur. Een witte kleur is veel verkrijgbaar bij Apple. Een witte laptop met een 17 inch scherm is goed te vinden. Het meest recente laptopmodel van Apple met een 17 inch scherm is MacBook Pro. Een witte laptop met een 17 inch scherm van Apple is te koop met een prijs van rond de € 2499,-.

Sony

Ook Sony biedt al lange tijd witte laptops aan. Tevens biedt het ook witte laptops aan met een 17 inch scherm van het type VAIO. Naast een mooi groot scherm zijn de laptops ook uitgerust met de nieuwste technologie. Een uitgebreid geheugen van maximaal 500 GB en veel multimedia mogelijkheden.

Dell

Ook het computermerk Dell heeft veel laptops met een 17 inch scherm. Bij sommige laptops is het mogelijk een eigen kleurvoorkeur op te geven. Op de website zie je dan wel het zwarte model, maar vervolgens kan je de laptop de kleur van jouw voorkeur geven. De laptops hebben een glanzende gloed waardoor ze een witte chique uitstraling hebben.

Een witte laptop aanschaffen met ook nog een 17 inch scherm is niet zo makkelijk als je denkt. Op forums staan veel vragen waar een witte laptop te vinden is. Wel verbazend aangezien een witte laptop met een 17 inch scherm een veelgevraagd model is. Een witte laptop met een 17 inch scherm is dubbele luxe, met zijn chique kleur en het mooie grote scherm.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021