Excite

Ben je op zoek naar witte laptop aanbiedingen?

Macbook

De bekendste witte laptops zijn natuurlijk van Apple. De eerste Macbook kwam uit in 2006 en in 2008 kwam de opvolger. Van de witte Macbook kwam er in 2009 een nieuwe versie uit. Deze laptop is nog altijd te koop, al kun je de witte Macbook alleen in 13 inch krijgen. Tevens is de Macbook erg duur, de prijzen liggen vaak rond de 1000 euro. Dan is het handig als je voor deze witte laptop aanbiedingen kunt vinden. Daarvoor kun je het beste reclamefolders in de gaten houden, omdat Macbooks niet vaak in de aanbieding zijn.

Ook kun je op vergelijkingswebsites als kieskeurig.nl kijken waar je de Macbook het goedkoopst kunt aanschaffen. Als je je nieuwe witte laptop via internet zou kopen, moet je er wel opletten dat bij sommige webshops er nog extra verzendkosten berekend worden. Ook kun je in de gaten houden wanneer er een nieuw model van de Macbook uitkomt, de oudere modellen worden dan doorgaans wat goedkoper verkocht.

Sony

In navolging van Apple maakt ook Sony witte laptops. Omdat de Sony Vaio qua uiterlijk wel wat op de Macbook lijkt, maar gewoon op Windows draait, is het een populair alternatief voor de Macbook. Sony brengt verschillende series uit waarbij je voor een witte laptop kunt kiezen. De specificaties van deze laptops lopen uiteen en de prijzen verschillen daardoor ook veel. Je kunt voor aanbiedingen van witte Sony laptops reclamefolders in de gaten houden, maar je kunt ook op internet kijken. Op vergelijkingswebsites kun je niet alleen de prijs bekijken voor witte laptops en aanbiedingen van Sony, maar ook kiezen uit de verschillende specificaties die jouw voorkeur hebben.

Kieskeurig

Heb je geen voorkeur voor een merk, grootte of specificaties maar wil je wel heel graag een witte laptop? Dan kun je op vergelijkingswebsite kieskeurig.nl eenvoudig op kleur zoeken. Als je wit selecteert, krijg je alle witte laptops die er verkrijgbaar zijn en ook met prijzen erbij. Je ziet zo eenvoudig wat de goedkoopste witte laptop is.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021